20 maj byter vi namn till Binogi! - Nyheter / Binogi Nyheter - Binogi Support

maj 17 2021

20 maj byter vi namn till Binogi!

Authors list

Vi är väldigt glada över vårt nya namn och vi kommer då heta samma i alla länder där vi finns! I samband med namnbytet den 19 maj mellan klockan 21 och 24 kan det uppstå vissa driftstörningar när vår techavdelning gör de sista ändringarna.

Namnbytet innebär att länken till vår hemsida blir app.binogi.se och om ni mejlar in till oss så är vår nya supportmejl support@binogi.se

Vi kommer dock under en lång tid framöver omdirigera användare från studi.se till binogi.se Så om du skriver in det gamla namnet så kommer du ändå att hamna rätt!

//Studigänget som snart blir Binogigänget