Byta lösenord på flera elever samtidigt - Base de connaissances / För Lärare / Binogi Lärardelen - Binogi Support

Byta lösenord på flera elever samtidigt

Liste des auteurs

Så här gör man:

1. Gå in i lärardelen och klicka på "Elever".

2. Välj en klass i listan eller klicka på flera elever direkt. Du kan välja att filtrera listan genom att välja en klass så att eleven blir lättare att hitta. Klicka på de elever du vill ändra lösenord på.

3. Klicka på "Återställ Lösenord"

4. Skriv i "NEWPASS" för att kunna återställa lösenorden och klicka på "Återställ 2 lösenord".

5. Du kan ta en skärmdump och sen skriva ut listan på de användarnamn och lösenord som återställts.

6. Efter det kan listan gå runt i klassrummet eller klippas isär eller hanteras på det sätt som du som pedagog finner vara bäst för just dina elever.