Lägga till elever från annan skola till min grupp - Base de connaissances / För Lärare / Binogi Lärardelen - Binogi Support

Lägga till elever från annan skola till min grupp

Liste des auteurs

Är du lärare på flera skolor och vill koppla dem till din grupp?

Det är möjligt att lägga till elever från en annan skola än den som ditt konto är kopplat till. Dock ska skolan har tillgång till kommunlicens som ger tillgång till Binogi samt att skolan tillhör din kommun.

Så här gör du:

Innan du lägger till elever från andra skolor bör du kontrollera att du har elevens exakta epostadress. Den behöver du för att kunna lägga till eleven. Kontrollera även att eleven har ett registrerat konto på Binogi och att elevens skola har en licens.

1. Du går till fliken "Grupper" i lärardelen.

2. Välj "Lägg till en grupp" för att skapa en ny grupp.

3. Längst ned på sidan klickar du sedan på "Lägg till elever från andra skolor". Skriv in elevernas epostadresser. Det går inte att lägga till flera elever på en gång utan detta behöver göras för varje elev som du vill lägga till.

4. Klicka på "Lägg till en grupp"

Om det ändå inte fungerar trots att eleven har ett konto och du skriver in den exakta e-posten, hör av dig till oss på support@binogi.se så hjälper vi dig med detta.