Lektionslista - Base de connaissances / För Lärare / Binogi Lärardelen - Binogi Support

Lektionslista

Liste des auteurs

I Lärardelen kan man hitta "Lektionslista". Där får man en överblick av alla filmer samt quiz och svar.

Du kan använda sökrutan för att söka en lektion eller du kan välja ett ämne för att hitta lektioner.

Om man t.ex. söker efter lektionen "Källkitik" då kan man se inom vilka ämnen den här lektionen finns.

Du kan klicka på "Quizsvar" för att se de rätta svaren till alla quizfrågorna .