Godkänna lärare och elever som skapar egna konton eller byter skola inom samma kommun - Kunskapsbas / För Lärare / Binogi Lärardelen - Binogi Support

Godkänna lärare och elever som skapar egna konton eller byter skola inom samma kommun

Authors list

Du kan godkänna lärare och elever som skapar egna konton eller byter skola inom samma kommun i Lärardelen!

Under fliken "Hem" kan du som lärare godkänna elever och lärare som har skapat konto på Binogi. Både elever och lärare måste gå till sin mejl korg och bekräfta sitt nya konto innan du kan godkänna dem in på skolan. Godkända lärare kan sedan i sin tur hjälpa till att godkänna elever och andra lärare.

OBS! Loggar du via en portal/lärplattform så behöver inte elever och lärare godkännas. Då skapas ett konto automatiskt vid första inloggningen.

• Ett godkännande måste även ske om en lärare eller elev inom er organisation byter skola. Det gör de genom att gå till kugghjulet upp till höger på vår hemsida.
  • Har eleven valt fel klass och du godkänt dem kan du byta klass på eleven under fliken "Elever". Har eleven valt rollen "Lärare" måste du kontaktat support.binogi.se så vi kan ändra till elev.