Hitta in till lärardelen - Kunskapsbas / För Lärare / Binogi Lärardelen - Binogi Support

Hitta in till lärardelen

Authors list

För att hitta till lärardelen så behöver du logga in på binogi.se och sedan kommer du att se en knapp högst upp till höger "Gå till lärardelen".

Innan du kan komma in i lärardelen så behöver du ett godkänt lärarkonto.

Är det så att du inte ser knappen alls så kan det vara så att du är registrerad som en elev och behöver då kontakta Support eller skapa ett nytt konto.

Du kan kontakta vår Support genom att klicka på pratbubblan längst ner till höger.