Skapa ett konto - Kunskapsbas / Konto och Lösenord - Binogi Support

Skapa ett konto

Authors list

För att du ska kunna logga in behöver vi en del uppgifter från dig. Skapa konto här.

1. Välj hur du vill skapa ett konto:

- Google - Du skapar ett Binogikonto med ditt Googlekonto. Klicka på knappen och fyll i fälten.
 - Microsoft - Du skapar ett Binogikonto med ditt Microsoftkonto. Klicka på knappen och fyll i fälten.
 - Lösenord fyller du i alla fält och kom ihåg ditt lösenord.

För att registrera med Skolfederation måste din huvudman vara med i Språkprojektet samt var kopplad till vårt system.  Kontakta vår support på support@binogi.se om du vill veta mer.

2. Fyll  i din ålder och läs igenom integritetspolicyn och godkänn den.
Om du är under 13 år behöver du godkännande av målsman.

3. Välj om du är elev eller lärare samt vilken skola du tillhör:

5. Sedan behöver du bekräfta din epost, för att kunna bli godkänd av en lärare eller kollega.

Så här ser det ut om du är registrerad som lärare:

Så här ser det ut när du är registrerad som elev:

När du har blivit godkänd är det bara att börja använda filmer och quiz! Välkommen in.